Rohkema info nägemiseks:

ILUÄRI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 272; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ILUÄRI OÜ kohta arvamuslugu!"

ILUÄRI OÜ hetkeolukord

Juba 272 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Iluäri OÜ alustas oma tegevust 2007.a. juulis.

Ettevõte on loodud selleks, et müüa Rootsi firma Oriflame, kes tegeleb loodusliku kosmeetika ja parfümeeria tootmisega, toodangut. Oriflame on firma, kes turustab oma toodangut ainult läbi võrkturustuse. Selleks moodustatakse kohalikul turul oma turustusvõrk. Eestis juhib seda tööd

Oriflame Eesti OÜ. Vastavalt sõlmitud lepingule organiseerib Iluäri OÜ Oriflame toodangu müüki Eestis.

Võrkturustuse süsteemis on omad arengutasemed. Mida suurem on hallatavate gruppide arv, seda kõrgemal redelipulgal sa oled ja seda suuremad on ka sissetulekud. Seetõttu on Iluäri OÜ klassikaline üheinimese ettevõte, kuna kogu teadmiste pagas gruppide moodustamisest, nende tööle rakendamisest ja toimimisest kuulub just sellele inimesele, kes nendega tegeleb. Ka teenitud tiitlid on isikulised, mitte ei kuulu ettevõttele.

Käesoleval ajal on ettevõtte põhitegevuseks uute tegijate leidmine, vanade olijate ja tegutsevate gruppide koolitamine. Eesmärgiks ikka see, et

Iluäri OÜ grupid tarbiksid ise ja ka müüks võimalikult palju Oriflame toodangut.

Koduturul Raplas soetati ka üks korter, mis remondi käigus muudetakse ümber väikeseks esindussalongiks, kus oleks võimalik teha seminare ja koolituse. Remonditöödega alustati 2010.a. ja samal aastal need ka lõpetati.

Personal: nagu eespool kirjeldatud, on tegemist üheinimese ettevõttega. Võimalik oleks küll kaasata ka abipersonali, kuid lähitulevikus seda plaanis teha ei ole.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks:

Ettevõtte omanikul on praegu Oriflame hierarhias safiirdirektori staatus. Ühtekokku kordineerib Iluäri OÜ rohkem, kui 600 inimese

Oriflame alast tegevust. Eesmärgiks on seotud inimeste arvu suurendamine, samuti püsivate gruppide arvu suurendamine, mis võimaldaks teenida järgmise tiitli.

ILUÄRI OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.